Tillbaka från de döda

Okej, jag vet att jag sa i slutet av Oktober, men det kändes plötsligt passande att låta hemsidan återuppstå under allahelgonahelgen.

Passande eller ej, här den nya 3.0. Även om det kanske inte är någon spektakulär teknikuppvisning så har jag länge varit sugen på att göra något mer smartphone-kompatibelt. Det är alltså en sån där responsiv hemsida nu. Jag får väl erkänna att den gamla sidan var lika utdaterad tekniskt som innehållsmässigt.

Framförallt har möjligheterna för att gör en vettig typografi utvecklats rejält de senaste åren. Med tekniker som Google Fonts är man helt plötsligt fri från Georgia-träsket, underbart. När vi ändå är inne på det tekniska kan jag nämna att sidan bygger på ramverket Skeleton, för det responsiva.

Än är ingen portfolio uppe. Även om det inte har hänt så mycket just här så har världen snurrat vidare, och det känns inte längre lika aktuellt att visa upp alla små projekt. Vi får se vad det blir av det, men min förhoppning är att ha en mer fri, löpande uppdatering och lite mindre av de statiska sidorna. Återstår att se vad det blir av det hela!

Det här är ju fortfarande en ny skapelse. Så om du ser något konstigt får du gärna höra av dig i en kommentar eller ett mail.


Kommentera