Studentprojekt

Man gör ju en hel del trams, en del som aldrig blir riktigt färdigt och en hel del som faktiskt blev rätt bra under sina studier. Det kanske kan vara lite svårt att förstå allt, men jag tänker att om jag skapar en liten samling med olika projekt från min studietid här, kanske de kan hjälpa att ge en bild av hur jag har hamnat här.

Faller – Kortfilmsprojekt


Faller – Fyra minuter kortfilm

Jag, Martin Johansson och David Forsberg försökte skapa en stram men dramatisk film utifrån miljöerna omkring oss. Handlingen var kanske något djupt om samhällets förväntningar, men var det egentligen inte bara våra egna det handlade om?

Printing Tryckbar – Stop motion


Printing Tryckbar – En stop motion film

En tredjedel av min tid GDK präglades oväntat mycket av en grön skjorta. Som medlem i Tryckbar såg man till att de nya eleverna fick en bra start och en fantastisk fortsättning på programmet. Vi hälsade dem välkomna med en lagom självförhärligande stop motion-film.

Cannons – Animerad typografi


Några textrader ur Cannons av Youth Lagoon

En av mina absoluta favoritlåtar, och absolut min favoritlåt när jag satt uppe sena nätter på en skola i en förort i Köpenhamn, och animerade mitt första projekt i after effects.